Takk for starthjelpa!!

I desember 2010 ble idèen om en NPL-tur lansert. (Norge på langs)  Jeg og Lars så for oss en tung padletur, og en enda tyngre periode med forberedelser og sponsorjakt. Etter 3mnd er statusen langt bedre enn vi hadde våget å håpe på! Vi har ennå et par søknader om sponsormidler inne, men i all hovedsak er vi i mål. Alfa Fritid var den første som ble spurt, og var vel egentlig med fra dag 1 i planleggingen. Ellers er det bare å la seg imponere over de lokale bedriftene, som har vært gjennomgående positive. Nå er det omtrent et år til første padletak fra Lindesnes, og mye er allerede på plass. Det betyr at vi kan bruke 2011-sesongen til å padle oss opp, prøve utstyr, legge opp ruter, og alt det andre som er direkte relatert til padlingen. Vi trenger nok tiden, for det dukker stadig opp nye utfordringer. Å komme i gang er imidlertid ofte det vanskeligste, derfor er vi svært fornøyde med å ha så mange positive samarbeidspartnere allerede. Takk for all hjelp, så langt!

Nå skal fokuset flyttes mer over på den gode saken vi skal padle for, nemlig RS+ UNG

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.