Epic Active Tour Sign Hybrid

Valg av åre til langturen har vært en lang og kronglete vei, og både jeg og Lars har vært overbevist om at bentshaft-årer var det eneste riktige. Under et teknikkurs hos Alfa Fritid ble jeg imidlertid introdusert for Activ Tour. Etter en helg med åra var saken klar: Denne skal jeg ha med på tur!

Activ Tour er lett, og ligger godt i handa grunnet det ovale skaftet. Den har en myk gange i vannet, samtidig som takene føles effektive. At den i tillegg kostet 1000-lappen mindre enn den påtenkte bentshaft-åra, tok jeg som en bonus.

Jeg har nettopp landet etter en tredagers tur på 95km, og jeg registrerer at min gamle favorittåre (med BS) ble liggende på dekket…..

Anbefales på det sterkeste!

…..og for de som måtte lure: Lars kjøpte en, han også.

bildedekst

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.