Kajakkene går nedover til Kristiansand i dag.

Artisan med logoer fra noen av våre sponsorer.

Cobolt med noen av våre sponsorer.

Bakbundet og klar til avsending.

I dag gikk kajakkene ned til sol og sommer.

Kajakkene er «lastet til pipa» slik at vi kan reise så lett som mulig.

Vi som skal betjene dem i sommer følger etter om 3 uker.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Kajakkene går nedover til Kristiansand i dag.

  1. ekhaugli sier:

    Hei, jeg vil gjerne skrive om dere og turen deres på nettsiden min… på engelsk. Jeg synes det er fantastisk at dere gjøre denne turen og håper flere kan følger med denne eventyren. I was hoping to interview you both before the trip, but I’m leaving on Monday and will be gone until the end of April. I still want to write a post about you both before the trip, but then I’ll just gather information from this site and can interview you in person when you arrive back in Nordkapp. Is that ok? And if I could have your permission to use a couple of photos of you both in your kayaks? Best of Luck! Erica Haugli