Dag 3:Rasvåg-Rekefjord

24km, ca 6km/t i snitt. Vi har prøvd trip-computeren på GPS’en i dag. Vi startet dagen som vanlig, med kaffe i teltet. Vi ruslet rundt i Rasvåg og tok litt bilder, handlet det nødvendige, og startet ut Hidra-kanalen kl1300. Fin medvind fram til lunsj, men når vi startet på ettermiddagsøkta var det på tide å slå på gyroen. Mye rotsjø og straum, men med last i båtene er det ganske stødig. Vi satset på to mil i dag, og da passet det å dra inn i Rekefjorden. Der traff vi noen gutter som var svært behjelpelige. Vi camper på en holme, men guttene fraktet oss over til gjestemarinaen, der det var dusj. Dusjet sist på fredag, men siden dusjen likevel var der, kunne vi jo prøve den litt. Båtfrakt tilbake til holmen igjen, og der tok vi oss en iskald øl hver. Humør: godt over middels. I morgen er det landing i Egersund. Lars snakker om karbonade med pomfri…

20120425-204741.jpg
Gutta i Transporten.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Dag 3:Rasvåg-Rekefjord

  1. Siv-Birgit sier:

    Karbonade med pommes frites? Også et matønske å ha der ute :) Hils Lars!

  2. Tor Yngve Olsen sier:

    Så langt ser det jo ut som en rolig søndagstur :-) God tur videre Magnus og Lars..