Rapport fra Egersund.

I hytta vår på kaia i Egersund har vi endelig fått tilgang på nett. Det var greit med en kontordag nå, og vi har også fått montert roret på kajakken min. Takk til Alfa Fritid. I dag har vi vært på middag hos Anne Lise, eller Ænn-Laiz, som hun egentlig heter. Ænn-Laiz og jeg gikk på politihøgskolen sammen, og har vel ikke møttes siden 2004. Artig! Gutta på Redningsskøyta har også tatt godt i mot oss, og Egersund har vært en positiv opplevelse. I dag har vi kjøpt kart, da vi oppdaget at globusen var noe unøyaktig å navigere etter. Nå har vi bra stell på kartene opp til Ålesundområdet. Lars har fått karbonade, og er så glad, så glad. I morra begynner vi på Jæren. Neste by er Haugesund, eller kanskje Skudeneshavn. Innseilinga til Egersund.

Hidrakanalen

Hovedgata i Rasvåg

Gamle Lista Redningsstasjon. Det var tider…..

Alt i alt har vi det ikke så dårlig som man skulle tro. Satser på en bra etappe i morra, uthvilte som vi er.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Rapport fra Egersund.

  1. Hidrakanalen fant jeg ikke her
    http://kanaler.arnholm.nu/index.html
    Mulig den har et anet navn