Holmane-Obrestad

Søndag la vi ut fra Holmane (som er det riktige stedsnavnet), og padlet i stille vær på morgenen. Utenfor Kvassheim kom en kar rasende ut i en liten Rib. Det var Kai, en lokal mann som hadde sansen for kajakk! Han slo av en prat og tok litt bilder før han kjørte tilbake på land igjen. Artig å hilse på nye folk ute i havet. Lunsjen ble tatt på Madland. Der traff vi et hyggelig ektepar som driver en gård. De ringte lokalavisa, og dermed ble det vårt fjerde avisintervju på en uke. Nå går mye på repeat, føler jeg. Vi padlet videre, og møtte nordavinden igjen. Dermed ble det å svinge inn til Obrestad havn, etter 25km. Litt surt. Jeg haiket meg til Nærbø for å kjøpe gass. Traff en mann i nabolaget som kjørte meg til Statoil og tilbake igjen. På Jæren bor det snille folk!

20120430-205704.jpg

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.