Sogn og Fjordane

Dette fylket har ikke vært det enkleste partiet på turen. Gjengangeren fra de innfødte har i stikkordsform vært mai/nordavind i forskjellige variasjoner. Vi var klar over problemet, men det var til å leve med. Vi startet friskt med to dager værfast i Gråvika. Fjordkryssinger, regn og vind har det vært nok av. Den første dagen vi kunne løfte blikket og være turister, var innover Frøysjøen. Å runde Hornelen var et imponerende syn fra kajakken. Å padle ut langs Stadtlandet i solnedgangen var også en høydare. Som i de andre fylkene har vi møtt mange hjelpsomme og hyggelige folk. Takk til alle som har gjort turen vår enda bedre! Når det gjelder nynorsken forstår vi fortsatt ikke noe av den, men vi har forhåpentligvis sagt til dømes ja og nei på de riktige stedene. Artig var det også å bo i teltleir med Nina og Lene. Merker at vi padler forbi mange steder, men sånn må det nesten bli når vi skal helt hjem på 12 uker.

20120522-230102.jpg
Hornelen

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Sogn og Fjordane