Ulsteinvik-Ålesund

33km i dag, og vi er nå på hotell i Ålesund. Takk til Rica i Nordkapp! Vanvittig varmt å padle i dag, og det er mye solbrenthet å spore. Ingen pauser på dagens tur, så det var godt å legge til kai midt i Brosundet. Det var litt sydenfølelse i byen, og folk badet og hoppet fra broen midt i byen. Vi fikk oss mat på en utekafè ved kanalen, og padlet de siste 200 meterne ned til Redningsselskapet. Der ligger båtene nå, mens eierne nyter hotellivet.

20120524-183652.jpg

20120524-183715.jpg

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Ulsteinvik-Ålesund

  1. Øystein sier:

    Blir kanskje ikke helt det samme men hadde en fantastisk rotur på 10000 meter i 20 grader mens Giro d`Italia gikk på tven!!!. Stiv kuling fra vest på utsia av «rolokalet», en bobil ble blåst av veien på tur opp til Nordkapp.
    Kos dåkker mens dåkker kan, kanskje det ble en pils i dag i lag med maten????
    God tur videre, Øystein