Søvik-Solholmen

46km i kuling i dag. Medvind er selvfølgelig ønskelig, men det finnes jo en grense. I går kveld ble vi hentet av Elbjørg, mitt søskenbarn som bor i Tennfjord. Hun forsto plutselig at vi var 15 minutters kjøring unna, og enda mer plutselig satt vi ved Taco-bordet og så på landskamp. Ikke verst! Høydepunkter fra MGP ble også forevist, og nå er vi helt oppdatert på alt som betyr noe.

Dagen i dag startet med en solid frokost, før vi gikk på kontoret. Vi fikk krysset Midfjorden uten store problemer, og hadde en trivelig kaffepause på hytteverandaen til et par fra Nederland. Så fortsatte vi surfeturen med kulingen etter oss, helt til vi dreide nordover i Julsundet vest for Molde. Nå har drittværet meldt sin ankomst igjen, så vi er litt avventende til morgendagen.

20120527-223028.jpg
Som bildet viser, er Molde til høyre for skjermen din.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.