Yr.no

I dag vil jeg skrive litt om vår værvarslingstjeneste, YR.no. For å ta det med en gang: YR.no har ikke begreper om vær. Storm.no melder visst ikke været for steder med mindre enn 100.000 innbyggere, og vi kan jo ikke bare padle i bykjerner. Altså søker vi på yr. I dag var det meldt vind fra nordøst. Styrke 3. Vi la ut fra Aukra i 10-12m/s, og padlet mot fastlandet. Så dreide vi ut mot Bud i det som må være den vestligste nordausten i manns minne. Motvind der også. Vi vurderer å gå over til horoskopet i Allers i stedet. «Du går en spennende tid i møte, og allerede rundt neste sving kan du få en overraskelse som kan snu livet ditt på hodet!» (Og spre eiendelene dine utover Norskehavet). Det er imidlertid bra for vennskapet å ha en felles fiende, så vi skal følge med på Yr i ukene framover også.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Yr.no

  1. Øystein sier:

    Yr meldte sne hær og sne ble det, helt hvit ned til fjæra. Vurdere å skifte til sommerdekk rundt 20 juni…Snart snur sola og da går det heldigvis mot kaldere forhold!!!!!!! Hei og hå og kos dåkker i motvind. Øystein