Bud

I går klarte vi etterhvert å komme oss ut til Bud. Det var en utrolig fin plass. Vi tok inn på Bud Camping. Det kostet 100kr, og da hadde vi kjøkken, toalett og dusj. Dusj er undervurdert! Vi satt ute i sola i flere timer. Mens tyskere og svensker rigget seg til for havfiske, satt vi tilbakelent med hver vår øl.

20120530-151549.jpg
Vibeke, en tidligere kollega fra Rica-tiden, kom ut for å hilse på. Mye kjentfolk langs ruta! I dag skulle vi stå opp klokka 6. Vi våknet 6 over 9, og var sånn sett i rute. Vi begynte på Hustadvika. Fine forhold i dag, men jeg kan godt forstå at den har et tvilsomt rykte. Rotete og stor sjø på utsia. Vi holdt oss inne bak holmene. Etter 17km har vi nå krysset Hustadbukta, og nå er det et åpent strekk foran oss. Vinden har økt på, så vi har rigget oss til for en siesta. Fortsetter i kveld/natt, og satser på å komme oss inn i smulere farvann.

20120530-152523.jpg

20120530-152559.jpg

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.