Nesna.

Fredagens plan var å padle til Nesna. 28km er ikke så ambisiøst, men det var meldt nordlig vind, og det har vi etterhvert litt erfaring med. Vi startet seint ut fra Sandnessjøen, og fikk begynne å jobbe med en gang. Masse vind og straumskavler gjorde den første mila til en tung og våt affære. Krevende padling, både for muskler og balanseevnen. Vi fikk et par kilometer i fine forhold, men så var det påan igjen. Vinden kom nå fra øst, og det skulle bare mangle, for det var dit vi skulle. Det gikk saaakte. «Motvind er jo litt gøy også?!», ropte jeg. «Jada.», sa Lars. Men det var egentlig en drittdag. I Nesna padlet vi inn i småbåthavna, og oppdaget en campingplass. Siden det var gått tele i oss, ble det dusj, brødskiver og kaffe først. Nå gjenstår teltoppsettet, og klokka har blitt 04:23

image

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.