Rådsmøte.

Vi sitter nå i Aldersund og funderer på hvordan vi skal avslutte denne turen. Som de fleste har fått med seg, vil vi ikke klare å padle hele strekket Lindesnes-Nordkapp på den tiden vi har til disposisjon. Jeg har til og med fått tilbud fra lensmannen om en ekstra friuke, men det vil uansett ikke holde.

Vi må altså bestemme oss for å hoppe over et strekk. Vi har brukt 9 uker på 140 mil, og det er ikke helt det vi så for oss i starten. Evalueringen på årsakene til akkurat dèt får vi ta når vi kommer hjem, men faktum er at vi er ca 3 ukers padling etter skjema. Nå begynner det å bli vanskelig å finne motivasjon, og vi skal prøve å finne fram til et opplegg som gjør det meningsfylt å gi gass den siste perioden. En reise med hurtigruta er ikke til å unngå. Vi kommer tilbake til når og hvor straks alle detaljene er på plass.

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Rådsmøte.

  1. Rita Synnøve sier:

    Trist å lese, men dere har gjort en kjempeinnsats og det står det all respekt av!
    Uansett: det blir godt å få dere hjem:-)