Tromsø-Magerøya

I morgen starter vi på en «ny» tur. For å klare Norge på langs måtte vi nok hatt minst tre uker til, men nå har vi et greit tidsskjema hjemover. I morgen er planen å padle ut Grøtsundet. Deretter skal vi etterhvert krysse Ullsfjorden, Lyngen, Kvænangen, og runde Loppa. Videre inn Stjernsundet, over Rognsundet, gjennom Vargsund, Kvalsund og Sammelsundet, krysse Revsbotn og komme oss opp til Havøysund, før vi kan padle mot vår egen øy, antakelig via Hjelmsøy og Måsøy. Da kan vi endelig runde Nordkapplatået og gå på land i Skarsvåg. Ingen søndagstur, altså. Vi håper vi kan få fine dager og netter på denne delen av turen, og komme hjem med en god følelse, til tross for at turen ble litt anderledes enn planlagt.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Tromsø-Magerøya

  1. Nessekonge Arntzen sier:

    Stå på gutta….- husk berre å drekk nok «Padle-Kaffe»….så e d klart at dåkker kjæm i mål som planlagt… Gode helsninga fra Helgeland…

  2. Bjørg sier:

    Deili å se at dokker har lagt masse km bak dokker i går/natt !! Måtte d bli mange goværsdaga fremover :-))