Spot-sender

En Spot-sender er en ekstra sikkerhet for oss som ferdes endel i naturen. Det er også en trygghet for de som sitter hjemme og lurer på hvordan det går! Kort fortalt er dette en gps-basert sak som holder rede på posisjonen din til enhver tid. Den har meldingsfunksjoner som gjør at man kan sende forhåndsprogrammerte mail/sms til utvalgte personer. («Alt ok, værfast men ok, osv) Skulle det virkelig brenne på dass, kan man utløse en alarm til redningssentralen, som da vil få oppgitt en nøyaktig posisjon å lete på. En annen-og litt morsommere- funksjon, er at man kan følge spot’en og dens eier på et kart på en hjemmeside. Dette blir mulig på denne siden etterhvert, for Lars og jeg skal ha med hver vår sender. Les mer om spot her!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.