Eidkjosen-Eidstrand

Tilbake i kajakksetet etter noen dager med Hurtigrute og Tromsøbesøk. Vi har vært på motivasjonsleir hos Alf (Alfa fritid). Stemningen var laber da vi ankom Ishavsbyen, men vi var fort klare for en ny tur. Å besøke Alf gjør noe med humøret! Litt justeringer på utstyrfronten ble det også. Alf sender dessuten endel overfødig utstyr hjem for oss, så nå er det rom for mer proviant ombord. Formiddagen gikk fort, og klokka var blitt 1700 før vi kom oss avgårde. Padledagen var som følger: Vi følte oss på hjemmebane for første gang på lenge. Kjente omgivelser er godt, og for første gang på turen kunne vi padle i vindstille en hel etappe. Fin temperatur og lett skydekke ut Grøtsundet. Da vi startet på Ullsfjorden brøt midnattsola gjennom, og lyste på toppene av Lyngsalpene. Det var helt stille. Vi satt der og hørte på akkurat det, da noen dro pusten. Tungt. Jeg så en stor rygg, og blåsten fra storhvalen sto metervis opp i lufta. Så kom en mindre utgave, og til slutt mini. Familien var på vei inn i Grøtsundet noen hundre meter nord for oss. Jeg, Lars -og en Lundefugl- lå helt stille, og vi var alle enige om at det hadde vært en fin tur så langt. Vi krysset Ullsfjorden i sola, og landet i Steinfjæra på østsia. Lars slo opp telt, mens jeg kokte kaffe og lagde mat. Ute. Midt på natta. I bare undertøy. Det er godt å være hjemme igjen. 59km i dag.

image

image

image

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.