Eidstrand-Skjervøy

Vi dro seint avgårde fra Eidstranda, og padlet mot Lyngstuva i svak motvind. Veldig greit sjøføre rundt næringen, og det passet oss fint. Møtte M/S Nordkapp og nordgående hurtigrute der ute. De fløyter og står i når de møtes, og vi kom litt til kort der. Fra Lyngstuva stakk vi kursen direkte inn Kågsundet. En slik kryssing (17km) tar nesten 3 timer, og tålmodigheten blir satt på prøve. Under Kågtinden ble det lunsj eller tilsvarende, det var iallfall blitt midnatt. Vi padlet rundt sørenden av Skjervøy, og tok oss god tid til å se på naturen og fuglelivet. Blikkstille hav og midnattsol i natt også. Kaffe og brødskiver ute i morgensola i Skjervøy havn kl 0430. Igjen må vi understreke at borte bra, osv…. Vi har det fint her i nord! 49km i dag.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.