Magnus og Lars

Magnus Nilsen: Født 1975, bosatt i Honningsvåg, Nordkapp kommune. Driver med rypejakt og fiske etter fjellørret og røye. Første gang i kajakk i mai 2009, og har aldri sett meg tilbake… Jobber som politibetjent ved Nordkapp Lensmannskontor. Jeg har lenge ønsket å bytte ut hverdagen med en langtur i Norge. Med kajakken, og med Lars som medpadler, kom endelig muligheten.

Egen blogg:Kajakk i Nordkapp

Lars Eirik Isaksen:Født i 63, har samboer og 2 kull med barn. Driver med småviltjakt og fiske i elver og vann. Jobber hos Nordkapp renovasjon a/s som sjåfør og maskinfører. Har padlet siden ’86, først med kano, men de siste årene har det vært havkajakk som har vært tingen. De fleste turene de siste årene er logget på bloggen min.

Egen blogg:Friluftsglede

6 kommentarer til Magnus og Lars

 1. Kurt-Inge sier:

  God tur! 😀

 2. Tom Amundsen sier:

  Heia Tøffe mannfolk..:)
  Skal følge med dere hele veien,er det noe så ikke nøl med og ta kontakt.Regner med og si hei til dere når dere er i nærheten.:) Me snakkes .

  Mvh Tom

 3. Rett adresse til FB-siden våres.

 4. Line M. Aspmodal sier:

  God tur t dåkker bægge to :) Håpe dåkker får ein fin tur :) Kanskje vi møtes vest dåkker ska innom Trondheim?

 5. Ja da er dere i gang. Har sjøkartet oppe og følger dere på veien. Måler distanse å greier. Sitt med føttene i vannbad bare for å få den følelsen dere har. Keep up the good work, LADS..

 6. martin sier:

  Hei Lars og Magnus, hilsen fra Nordkapp og god tur videre!
  det skriver reiselederen du møtte i Skjervøy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *