Om turen

Tur, eller ekspedisjon? Vi skal padle fra Lindesnes til Nordkapp -rundt 2000km- over en 12-ukers periode. Starten går fra Lindesnes rundt 21.april 2012. Turen er viet til Redningsselskapet UNG. Vi synes dette er en god sak, og håper å kunne bidra til oppmerksomhet og støtte til formålet.

Vi er begge to over middels interessert i kajakk og friluftsliv, og er Finnmarkspatrioter på vår hals. Nå skal vi imidlertid utforske Norges kyst fra sør til Nord med åpent sinn! Følg forberedelsene og turen her, så treffes vi kanskje på veien?

2 kommentarer til Om turen

  1. Bare å ta kontakt med oss via FB-siden «kajakk i Florø» om dere trenger råd om overnattingsplasser i nærheten av Florø. Flere fine plasser der det også er mulig å handle. Men valget må bli deres om dere vil følge indre eller ytre rute. Florø er jo heller ikke noen stygg plass om valget faller på det :-). Som sagt – bare ta kontakt om dedre trenger hjelp. God tur. Håper været blir bedre enn i fjor!

  2. Hei jeg er en disse sørlendinge som møtte Lars og Magnus mulig de kunne ha nytte av kontakt adresser på turen oppover slik at vis de må eller har bruk for suport av enn aller annen grunn.
    Flinke gutt unger dette
    Ser at de drar fra Farsund
    hillsen kvase

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *