Kontakt oss

19 kommentarer til Kontakt oss

 1. Olaf Bull sier:

  Hei.
  Joda vi følger med dere. Trasig med kajakken, men sånn kan det gå når de blir handlet av ukyndige folk utenom Nor Lines systemet:-)
  Lykke til videre. Været der er tross alt bedre enn her. Ser ut som mai været er kommet med sludd og kald vind fra nordøst.

  Med padle hilsen.
  Olaf Bull.

 2. Takk for hyggelig Møte 2,5 km utenfor Ogna. Jeg følger med dere videre på. Bloggen.

 3. Randi Skaug sier:

  Hei gutter,
  Artig å følge dere. Kanskje vi sees underveis :-). Jeg legger ut fra Rørvik 20. mai. Høres ut som om jeg ligger langt foran kanskje, men kajakken min heter SAKTERUTA og det er en grunn til det. Hadde vært artig om vi treffes underveis. er å finne på SAKTERUTA på FB og på blogg på SAKTERUTA.NO fra ca. 17. mai.
  God tur videre!
  Vennlig hilsen Randi

 4. Bengt Altmann sier:

  God morgen. Vi følger med dere, sikkert en fantastisk opplevelse. Det er no enda et stykke igjen, men fortvil ikke, her er det full vinter, og ikke helt stille heller.
  Kos dokker og ta vare på hverandre. Bare å håpe dokker treffer flere som ho Inger.

  Bengt

 5. Bengt Altmann sier:

  God morgen igjen gutter, spenende lesing, så nå er det bare å håpe på rolige værforhold ei stund, nå som dokker er litt mere «innaskjærs» Bare ikke russeran uroer med sin proviant. God tur mot Bergen, og derfra og hjem kan dokker jo slå følge med hurtigruta hele veien.

  Bengt

  • Magnus sier:

   Det skal bli godt å se Hurtigruta igjen! Er noe som mangler langs kysten når den ikke er der.

 6. Odne Grimstad sier:

  Flott at dere legger ut kommentarer langs med. Mange av oss kan bare drømme om en slik tur, men blir likevel med på en måte når dere beskriver det daglige utfordringene og opplevelsene.

  Lykke til videre og stå på :-)

 7. Alice sier:

  Hi Magnus,
  It’s great to see you’ve started on your big trip. I hope it all runs smoothly!
  Fair winds to both of you,
  Alice

 8. Følger med dere. Det går så fort unna at jeg neppe får møte dere på havet. Er sykemeldt fra all morsom aktivitet til over 17. mai. Sunnfjord kajakkklubb skal forresten ha klubbtur til Solund 19. mai. Da er vel dere langt opp i huttaheiti.

 9. Bengt Altmann sier:

  Gratulere med dagen gutter. Gry og Petter planlegge på treffe dere i kajakk når dere padler forbi Tronhjem. God tur videre.

  Bengt

 10. Frode Nakken sier:

  Hei gutter. En fanstisk reise dere er på, imponerende. Ta gjerne kontakt på tlf 918 30123, så forsøker jeg å koordinere slik at dere kan få hilse på andre padlere langs vår vakre kyst i området mellom Harøya, Hustadvika og Kristiansund. Stå på videre. Hilsen Frode

 11. Sala sier:

  Kor det går på have :)
  Skjønner dere har stanga mye motvind.? Men om vi er litt realistisk så spøker det vel for Tromsø den 12 juni?? Sånn raskt regnet må dere vel padle over 80 km om dagen, det igjen tilsier 13 efektive padle timer om dagen i god driv. så artig skal vi vel ikke ha det :)
  Mulig jeg heller kanske reise mot dere og padler til Tromsø?? men vi kan nu snakkes nermere.. good hunting på unna kurlingen :)

  • Magnus sier:

   Kom dæ nedover:-) Mye fint før Tromsø! 12.juni va nok planen før turen ble utsatt. Blir nok over St.Hans før vi rekk til Romsas.

   • Sala sier:

    God kveld!
    Må muligens en snartur på jobb i Nesna om en uke. jeg ser hvor dere ligger ann. mulig jeg tar kajakken med hurtigruta til Bodø. og satser på dere er der når jeg er ferdig, skal bare jobbe to dager :)
    Vi holder kontakten :)

 12. Bengt Altmann sier:

  No må dokker p…… begynne å komme dokker hjem.
  Bengt

 13. Steinar Holten sier:

  Dette var absolutt imponerende. Hvis det er noen som lurer på hvor langt 1683 km er, så er dette distansen fra Marnadal stasjon (36,73 km vest for Kristiansand) og via Oslo og Trondheim til Bodø. Etter jernbanesporene, så er dette nøyaktig 1683,64 km. Men å padle på et jernbanespor er helseskadelig ettersom det kommer et og annet tog der. Dere valgte altså rett da dere valgte vannveien. Gratulerer Lars & Magnus:)))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *