Våre sponsorer

Alfa Fritid i Tromsø drives av Alf Andreassen. Som kunder hos Alf har vi alltid fått god service, råd og veiledning. Det ble derfor naturlig å involvere Alfa Fritid i prosjektet fra dag 1. Alfa Fritid er nå inne som utstyrssponsor, og vi ser fram til å fortsette samarbeidet i tiden framover!

Sparebanken Nord-Norge er vår bankforbindelse, både til daglig, og under dette prosjektet. I tillegg til å være sponsor, er de en støttespiller i forhold til de praktiske utfordringene med å være borte hjemmefra i 3 måneder. Vi er glade for å ha fått de med på laget!

bildedekst G-Sport Honningsvåg er vår lokale leverandør av sport- og fritidsutstyr. Det har blitt noen innkjøp hos Frank opp gjennom årene, og han har ikke skuffet hverken på service eller pris. Vi er heldige som har en skikkelig sportsbutikk i Honningsvåg, og nå sponser G-Sport Honningsvåg telt til langturen.

Rica-kjeden er godt representert på Magerøya, og er nå inne som samarbeidspartner. Vi kommer tilbake med mer info om samarbeidet med Rica etterhvert. bildedekst

Uteliv i Nordkapp er også inne som støttespiller. Uteliv i Nordkapp er en stor aktør i utelivsbransjen på Magerøya, og vi må vel innrømme å ha vært stabile kunder der i tidligere år. De skal bla. bidra til innkjøp av padleutstyr.

bildedekst
Repvåg Kraftlag har bidratt til en skikkelig handlerunde hos Alfa Fritid! Vi takker vår lokale strøm-, tv- og internettleverandør. bildedekst

NorLines står for frakt av kajakker og utstyr til Sørlandet
bildedekst

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *